1. Home
  2. Android Apps
  3. Photography
  4. Google Photos
qrcode
Google Photos

Google Photos

Author : Google Inc.
Requirements : Android 4.1+
File Size : 27.48 mb
Latest Version : 2.6.0.141921143
0
0 total votes

Description of Google Photos

Google Foto's is een nieuwe fotogalerij van Google die speciaal is ontwikkeld voor de manier waarop mensen tegenwoordig foto's maken. Er wordt automatisch een back-up gemaakt van uw foto's en video's, en uw items worden automatisch geordend zodat u alle beelden snel kunt vinden en delen. En u hoeft zich geen zorgen meer te maken over onvoldoende opslagruimte op uw telefoon.

Eindelijk een foto-app die net zo slim is als u.

GRATIS ONBEPERKTE OPSLAGRUIMTE
Maak gratis en onbeperkt back-ups van foto's en video's van hoge kwaliteit. U kunt ze openen op elk apparaat of via photos.google.com. Uw foto's zijn veilig, beschermd en privé.

RUIMTE VRIJMAKEN
U hoeft zich geen zorgen te maken over te weinig opslagruimte op uw telefoon: foto's waarvan een online back-up is gemaakt, kunnen met één tik worden verwijderd uit de apparaatopslag om ruimte vrij te maken.

VISUEEL ZOEKEN
U kunt uw foto's nu doorzoeken op basis van de mensen, plaatsen en dingen die op de foto's te zien zijn. Er zijn geen tags nodig.

FOTO'S TOT LEVEN BRENGEN
Ontvang automatisch gemaakte films, collages, animaties, panorama's en meer op basis van uw foto's. Of maak ze heel gemakkelijk zelf.

GEAVANCEERDE BEWERKINGSOPTIES
Gebruik de intuïtieve, effectieve bewerkingstools om uw foto's te verbeteren en tot leven te brengen. Pas de belichting, het contrast, de kleur en de vignettering aan, of kies uit veertien innovatieve fotofilters om uw foto's met één tik te verbeteren.

SLIMMERE AUTOMATISCHE ALBUMS
Maak zonder enige moeite een beter verhaal. Na een evenement of reis ontvangt u automatisch een album met alleen de mooiste foto's. Vervolgens kunt u anderen uitnodigen om ook hun foto's toe te voegen.

FOTO'S VERZENDEN IN SECONDEN
Verspil geen data aan het sms'en en e-mailen van foto's. U kunt uw foto's meteen vanuit de app delen met al uw contacten, e-mailadressen of telefoonnummers.

HERONTDEKKEN
Het is gemakkelijker dan ooit om mooie momenten opnieuw te beleven. Haal collages op van foto's die u een jaar geleden op diezelfde dag heeft gemaakt.

CASTEN
Bekijk uw foto's en video's op uw tv met Chromecast-ondersteuning.

Volg ons voor het laatste nieuws en updates
Twitter: https://twitter.com/GooglePhotos
Google+: https://google.com/+GooglePhotos

Heeft u hulp nodig?
Ga naar https://support.google.com/photos

Gezichtsgroepering is niet in alle landen beschikbaar.
Show more

Published on:

2017-01-05

Category:

Photography

Get it on:

All Versions
Related or Similar